Archive for Jun, 2011


gelas yeos beanvit

pastinya semua dah tau dengan logo rumah api ni ,sudah pasti logo dari yeos.gelas yang ada ni adalah dari yeos BEANVIT .tertera tulisan drink yeos hiap seng BEANVIT,dan terdapat juga tulisan cina mungkin bermaksud yang sama.

Advertisements

GUAN JOO CHIANG

jenama yang pernah popular satu masa dahulu mengunakan logo yang agak ringkas iaitu ikan keluaran GUAN JOO CHIANG.

black shadow everytime

tentu ramai collecter yang dah ada botol cam ni .tapi yang aku nak ceritakan disini bukan lah pasal botol ni.apa yang menarik ialah botol fn black shadow ni mengunakan tudung berlogo everytime,tentu semua tahu logo everytime digunakan sekitar tahun 70 an,tapi setelah melihat botol ni sebenarnya ia telah digunakan sebelum tahun 70 an.apakah botol black shadow ni tersesat..sebab dalam satu peti yang aku dapat 200ml dan 400ml hanya satu je botol ni 400ml.apa kata anda semua memang ada black shadow mengunakan logo everytime atau pun ini cuma kebetulan…