tentu ramai collecter yang dah ada botol cam ni .tapi yang aku nak ceritakan disini bukan lah pasal botol ni.apa yang menarik ialah botol fn black shadow ni mengunakan tudung berlogo everytime,tentu semua tahu logo everytime digunakan sekitar tahun 70 an,tapi setelah melihat botol ni sebenarnya ia telah digunakan sebelum tahun 70 an.apakah botol black shadow ni tersesat..sebab dalam satu peti yang aku dapat 200ml dan 400ml hanya satu je botol ni 400ml.apa kata anda semua memang ada black shadow mengunakan logo everytime atau pun ini cuma kebetulan…

Advertisements