Archive for Oktober, 2011


fn tanah kubur

dah sekian lama aku tak pernah dapat botol yang dah tertanam baru dapat ni..botol ni nampak biasa je mungkin semua orang dah ada,botol ni aku dapat masa proses penukaran batu nisan ditanah perkuburan kat tempat aku,mana mana nisan yang mengunakan botol ditukarkan dengan batu nisan untuk diseragamkan banyak yang mengunakan botol kicap tapi yang ni lain sikit iaitu botol fn embos beginilah keadaan botol ni masa aku dapat.

lebih menarik tentang botol ni terdapat logo print black shadow dibelakangnya ,walaupun dah terlalu pudar tapi masih boleh dilihat walaupun kabur untuk dijadikan bukti.kalau nak gambar lebih jelas boleh lihat gambar dibawah dari blog bro megat http://mgtbobber.blogspot.com/2010/09/botol-f-error.html.

Advertisements

peti kayu kickapoo

 

antara peti kayu yang ada dalam simpanan aku adalah peti kayu kickapoo ni,keadaanaya tak lah memuaskan sangat.tertera tilisan drink kickapoo joy juice dibahagian depan sahaja dikiri kanan dan bahagian belakang tiada tulisan.peti kayu ni mengunakan dawai sebagai pengikat untuk menguatkan peti ni.

 

gelas long chan bros

 

diantara gelas gelas long chan yang dapat aku kumpul hingga hari ni dan masih lagi mencari masih ada lagi yang belum ada inilah diantara gelas yang aku ada sekarang.long chan besar dikiri ada line mas dan satu lagi tak de.bahagian belakang tulisan cina.

gelas kecil belakang tulisan jawi tentu semua dah tau kan apa yang tertulis..

bahagian depan 1910-1961

 

 

 

cocacola 1928-1996

 

cocacola 500 ml yang ada aku simpan edisi sukan olimpik 1928-1996

500 ml limitededition package .f&n cocacola (malaysia) 95 jalan yew kuala lumpur.lama simpan sampai jadi 4 segi botol ni kena panas agaknya..