Air botol KISCO ni aku tak tau bila dipasarkan .botol ni aku dapat dengan botol fn yang  satu peti tu,botol ni cuma ada 2.aku rasa kilang air ni kat shah alam sebab kat belakang botol ada tulis THIS BOTTLE REMAIN THE PROPERTY OF DOUBLE-UP SDN.BHD SHAH ALAM.sapa sapa yang duduk kat shah alam mungkin tau kat mana kilang ni dan tahun berapa dikeluarkan.tak taulah tapak kilang tu dah jadi apa sekarang.