dah sekian lama aku tak pernah dapat botol yang dah tertanam baru dapat ni..botol ni nampak biasa je mungkin semua orang dah ada,botol ni aku dapat masa proses penukaran batu nisan ditanah perkuburan kat tempat aku,mana mana nisan yang mengunakan botol ditukarkan dengan batu nisan untuk diseragamkan banyak yang mengunakan botol kicap tapi yang ni lain sikit iaitu botol fn embos beginilah keadaan botol ni masa aku dapat.

lebih menarik tentang botol ni terdapat logo print black shadow dibelakangnya ,walaupun dah terlalu pudar tapi masih boleh dilihat walaupun kabur untuk dijadikan bukti.kalau nak gambar lebih jelas boleh lihat gambar dibawah dari blog bro megat http://mgtbobber.blogspot.com/2010/09/botol-f-error.html.